flertikmuško35god.KoprivnicaHrvatskaBlokirajteIzbrisatiZadnji put viđen 2 mjeseci prije
"Ja sam samac i tražim žensko za druženje."
 1/1
Ekstremno odabrani odgovori
Djevica
Mlada Djevica se ističe sa svojim idealističkim pogledom o svijetu i često je u potrazi za jednu i samo pravu ljubav. Zato su oni vjerniji nego drugi znakovi. I kad oni počnu svoj seksualni život, oni ne dijele njihove priče, i zbog toga mogu izgledati kao sveci.

Osoba koja se zabavlja sa Djevicom može i ne primjetiti posebnu pažnju, zato što Djevica, sa jedne strane ne otvara brzo svoje osjećaje, a sa druge strane – oni sumljičavo procijenjuju čak i potencijalne patrnere. Zato platonska ljubav bez odgovora je uobičajena u njihovom ljubavnom životu, a ne strasne romanse. I ako Djevica padne za strast, oni bi trebali biti vrlo pažljivi, zato što njihove duboke emocije mogu voditi do tragičnog kraja.

Kad se zabavlja Djevica često ne upotrebljava mnogo truda, za romansu da bude savršena u svakom vidu, uključujući seksualni život. Iako seksualni život njih stvarno ne zanima. Djevica mrzi one koji lažu, zato su oni pošteni sa svojim partnerima, i očekuju isto u povratku. Djevica zna, što znači biti u ozbiljnij vezi, i nikad to ne miješa sa neočekivanim seksom.

Ja bi želio ove poklone:

1541612202
Da li bi željeli da se sretnete sa njim?